Sebastian SERAFIMOVICI

Sebastian SERAFIMOVICI, născut la data de 23 decembrie 1975 în București, a absolvit liceul de muzică Dinu Lipatti între anii 1982 și 1994 la clasa de pian a profesoarei Magda Stănescu și mai apoi din clasa a cincea la clasa de trompetă, cu profesorul Mircea Lăzărică. În anul 1994 intră ca student al Universității de Muzică București, Facultatea de Interpretare Muzicală la clasa de trompetă a profesorului Iancu Văduva, unde continuă cu studiile de masterat până în anul 2000.

În tot acest timp a participat la diverse master class-uri: 1995 Master Class – Brașov Prof. Corneliu Dumbrăveanu; 1996 Master Class – Saint Moritz – Elveția Prof. Christoph Reimann; 1997 Master Class – “Robert Schumann” Hochschule Düsseldorf – Germania Prof. Edmund Buschinger.

Din 1999 și până în prezent este Solist instrumentist – trompeta al Orchestrei Naționale Radio și al Orchestrei de Cameră Radio din cadrul Societății Române de Radiodifuziune, precum și profesor asociat – trompetă la American International School of Bucharest.

Din anul 2000 este membru fondator al cvintetului de alamă Armonia din București.